A LA CARTE
Voorgerechten
-
Carpaccio van ossenhaas 18
klassiek - rucola - parmigiano
(met verse truffel +10€) -
Vitello Tonato 18
Kalfscarpaccio - tonijndressing
-
Mediterraanse mosselen 17
Knoflook - peperoncino - tomaat
-
Tartaar van zalm 18
Oosterse bereiding
-
Tataki van tonijn 19
Oosterse bereiding
-
Garnaalkroket 16
Rucola/venkel - verse tartaarsaus
Hoofdgerechten
-
Tortellini 'Agnello' 25
Lamsgehakt - salieboter - oregano
-
Noorse zalm 31
Dragon - curry - gegrilde groenten
-
Ravioli tartufo 32
Versgemaakte ravioli - Geschaafde truffel
-
Scampi aglio olio 27
Knoflook - spaghetti
-
Ossenhaas tagliata 34
Rucola, Parmigiano, verse friet
-
Tartaar van ossenhaas 28
Handgesneden rundsvlees - truffel