A la carte

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas
Klassiek
15.00
Tartaar van Noorse zalm
Verse zalm, furikake, soja
15.00
Salade scampi
gegrilde scampi, salade, dille
16.00
Ravioli Parmaham
Tomatencoulis, Parmaham
14.00
Vitello tonato
Dunsgesneden kalfsvlees, tonijndressing, zoetzuur
17.00
Huisgemaakte garnaalkroketten
Met salade
15.00

Hoofdgerechten

Stoofpotje
Vlaams stoofvlees met huisgemaakte friet
20.00
Ravioli van zeebaars & scampi
Gegrilde zeebaars, ravioli gevuld met zeebaars en scampi
34.00
Entrecote tagliata
Belgisch Wit-blauw, rucola, parmigiano, verse friet
25.00
Salade scampi grill
Gegrilde scampi, frisse salade, dille
16.00
Ravioli tartufo
Ravioli, truffeljus, verse truffel
22.00
Noorse zalm met dragon
Zalm, dragonsaus, verse friet
25.00
Salade met gegrilde scampi
Scampi, salade, friet of brood
23.00

Nagerechten

Dame blanche
Klassiek
8.50
Citroensorbet
Verfrissend
6.50
Miserabelgebak ”enige echte”
Naar het originele recept
8.00
Kaasplankje
Assortiment van kazen door Louis gekozen
12.50
Sabayon van speculaas 8.50
Vanille ijs met aardbeien
klassiek
9.00
igorA la carte