A la carte

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas
Klassiek
15.00
Gravad lax, groene appel
Gemarineerde zalm, appel, basilicum
15.00
Carpaccio van Yellow-fin tonijn
Verse tonijn, zoetzure structuren, soja
16.00
Visravioli met scampi
Scampi gegrild, visravioli, dragon
16.00
Oeuf Parmaham
Gepocheerd ei, Parmaham, focaccia
15.00
Ravioli al tartufo
Ravioli, truffeljus, verse truffel
14.00

Hoofdgerechten

Stoofpotje
Vlaams stoofvlees met huisgemaakte friet
20.00
Ravioli van zeebaars & scampi
Gegrilde zeebaars, ravioli gevuld met zeebaars en scampi
34.00
Entrecote tagliata
Belgisch Wit-blauw, rucola, parmigiano, verse friet
25.00
Linguine mosseltjes
Pasta mosselen, knoflook, tomaat
23.00
Duo van zalm & mosselen
Gegrilde zalm, dragonsaus, verse friet
26.00
Brochette van ossenhaas
Pepersaus, zomergroenten, verse friet
25.00
Rogvleugel meunière
Verse friet, asperge, kappertjes
25.00

Nagerechten

Dame blanche
Klassiek
8.50
Citroensorbet
Verfrissend
6.50
Miserabelgebak ”enige echte”
Naar het originele recept
8.00
Kaasplankje
Assortiment van kazen door Louis gekozen
13.50
Sabayon van amaretto 8.50
Vanille ijs met aardbeien
klassiek
9.00
igorA la carte